Valokatteen valinta

Keraplast valoa läpäisevillä valokatteilla saat sateelta ja tuulelta suojattua lisätilaa vapaa-ajan harrastuksiin ja kesän ruokailuhetkiin.

PVC Trapetsi, PC Sun ja PC Omega valoa läpäisevillä valokatteilla suojaat terassisi edullisesti ja tyylikkäästi. PVC trapetsin sinertävän vedenkirkas ja PC levyjen lasinkirkkaat levyt läpäisevät runsaasti valoa varjostamatta huonetiloja ja yhteys puutarhasi luontoon säilyy. Valokatteita ja kerroslevyjä on saatavana myös läpinäkyvänä lämminsävyisenä ruskeana ja rauhallisen harmaana sekä läpikuultavan valkoisena, joita valitaankin usein paahteisille paikoille tuomaan terassitilaan viileää viihtyisyyttä.

PC valokatteet Omega ja Sun sekä PC-kerroslevyt ovat lähes särkymättömiä ja estävät haitallisen UV-säteilyn lähes 100-prosenttisesti, joten saat terassillasi turvallisen suojan eivätkä huonekalutkaan haalistu. PVC Trapetsilevyssäkin UV-suojaus 10 vuoden takuulla.

PC-kerroslevyt ovatkin tulleet yhä suosituimmiksi. Kerroslevyillä saadaan tasomainen valokatto, jonka sileä pinta puhdistuu helposti ja likaantumattomat ALG ja TWIN liitokset tekevät terassikatteesta lähes huoltovapaan. Lämpöä eristävät Keraplast PC-kerroslevyt ovat hyvä valinta, mikäli aikoisit myöhemmin lasittaa seinät ja näin pidentää terassisi käyttöaikaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Loihdit katetulle terassillesi myös talveksi tunnelmallisen tilan sateelta ja tuulelta suojaan.

PC-kerroslevyä on useissa paksuuksissa: 6; 10, 16 ja 32 mm monipuolisine asennustarvikkeineen. H- ja TWIN-listat sopivat olemassa olevaan ruoderunkoon. Uusiin kohteisiin paras asennustapa on ilmava ja matalarakenteinen ALG.

Takuuehdot ovat voimassa, kun runko ja katelevyjen asennus tehdään asennusohjeiden mukaisesti.PC-kerroslevyt ovat tulleet yhä suosituimmiksi. Niillä saadaan tasomainen valokatto, joka ei kerää roskaa. Kaiken lisäksi se pitää lämpöä, mikäli aikoisit myöhemmin lasittaa seinät.


Eräissä tapauksissa, varsinkin jos terassikatoksesi sijoittuu julkisivun puolelle, voi lasi olla sinun toivomasi materiaali.